غذاهاي محلي و معروف در استان چهار محال وبختياري و نحوه پخت آن ها | دم نوش ها
آش انار
اين آش از زمانهاي قديم در برخي از مناطق استان چهار محال وبختياري از جمله دورک به واسطه بوستانهاي انار موجود در منطقه ودر دسترس بودن اين ميوه و محصولات جانبي اين ميوه مانند انار خشک شده و رب تهيه شده انار و به عنوان يکي از خاص ترين غذا هاي اين استان مورد استفاده افراد محلي در روستاي دورک قرار مي گرفته است .اين غذا داراي مزه ملس متمايل به ترش وداراي خواص فراوان و طرز تهيه اين خوراک مختص اين منطقه است.
مواد اوليه براي تهيه اين غذا:
طرز تهيه:ابتدا سبزي و برنج را با هم داخل آب جوش ريخته تا پخته شود سپس انار و پر زردآلو و گردو خرد شده را اضافه کرده و لپه پخته شده را اضافه کرده و خوب هم مي زنيم تا مواد با هم مخلوط شود وقتي کمي محتويات پخت، پياز سرخ شده، ادويه، فلفل و گلپر را اضافه کرده و صبر مي کنيم تا آب نداشته باشد. در پايان آب انار و رب را با هم مخلوط کرده و به آش اضافه مي کنيم و مرتبا هم ميزنيم تا آش انارقوام يابد .
براي ادامه مطلب، با ما همراه باشيد. کليک کنيد.
در صفحه اينستاگرام ما از تورهاي شاد وجذاب به طبيعت استان چهارمحال و بختياري مطلع شويد.https://www.instagram.com/raftingia/
درباره این سایت