غذاهاي محلي و معروف در استان چهار محال وبختياري و نحوه پخت آن ها | دم نوش ها


غذاهاي محلي در استان چهار محال و بختياري


 


آش انار


اين آش از زمانهاي قديم در برخي از مناطق استان چهار محال وبختياري  از جمله دورک به واسطه بوستانهاي انار موجود در منطقه ودر دسترس بودن اين ميوه و محصولات جانبي اين ميوه مانند انار خشک شده و رب  تهيه شده انار  و به عنوان يکي از خاص ترين غذا هاي اين استان مورد استفاده افراد محلي در روستاي دورک قرار مي گرفته است  .اين غذا داراي مزه ملس متمايل به ترش وداراي خواص فراوان و طرز تهيه اين خوراک مختص اين منطقه است.


مواد اوليه براي تهيه اين غذا:



  • برنج نيم دانه محلي 1 پيمانه

  • دانه انار چرخ شده 1 پيمانه

  • پياز سرخ شده 3 عدد متوسط

  • سبزي معطر شامل تره کوهي ،گشنيز،جعفري، ترخون، نعناء 1 کيلو

  • پر زردآلو وگردو از هر کدام 1 پيمانه

  • لپه پخته شده نيم کيلو

  • نمک، فلفل، زرد چوبه و گلپر به مقدار لازم

  • آب انار 1 ليتر

  • رب انار 1 پيمانه


طرز تهيه:ابتدا سبزي و برنج را با هم داخل آب جوش ريخته تا پخته شود سپس انار و پر زردآلو و گردو خرد شده را اضافه کرده و لپه پخته شده را اضافه کرده و خوب هم مي زنيم تا مواد با هم مخلوط شود وقتي کمي محتويات پخت، پياز سرخ شده، ادويه، فلفل و گلپر را اضافه کرده و صبر مي کنيم تا آب نداشته باشد. در پايان آب انار و رب را با هم مخلوط کرده و به آش اضافه مي کنيم و مرتبا هم ميزنيم تا آش انارقوام يابد .


براي ادامه مطلب، با ما همراه باشيد. کليک کنيد.



در صفحه اينستاگرام ما از تورهاي شاد وجذاب به طبيعت استان چهارمحال و بختياري مطلع شويد.https://www.instagram.com/raftingia/


 


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

beuty وبلاگ شخصی سید عبد الحمید اصفهانی طراح ونوس(Tarh Venous) مطالب مفید روانشناسی زیبا مارکت عجیب بزرگترین مجله دریافت سریال های کره ای رایگان Susan falsafeh.blogfa.com